fbpx

In de voetsporen van butler Jacob Harskamp

 

De oorsprong van James Online ligt in de vorige eeuw: de overgrootvader van Casper  – Jacob Harskamp – introduceerde zijn diensten als persoonlijk butler aan de regentenfamilie Röell op 1 mei 1935. Vervolgens trad hij in dienst bij deze van oorsprong Duits-adellijke familie voor een maandelijks loon van 25 gulden, inclusief groenten, fruit, brandstof en inwoning met zijn gezin in het personeelshuis tegenover Landhuis Boekesteyn in ’s Graveland. Ook zijn grootvader en vader werk(t)en in klantgerichte en dienstverlenende functies; service en loyaliteit zijn Casper dan ook met de paplepel ingegoten.

Wat is James – Online?

James Online biedt moderne, persoonlijke en betrouwbare butlerservice op maat in Nederland. Onze diensten zijn on demand – 24/7 – beschikbaar, waar en wanneer u wilt.

Wij gaan voor u naar de slager of bakker, brengen uw kinderen naar hun buitenschoolse activiteiten, verzorgen de tuin, passen op uw hond of organiseren een feest van start-to-finish. Ook schakelt u ons in voor huishoudelijke taken en chauffeursdiensten. Wilt u een andere dagelijkse taak of eenmalige activiteit aan ons uitbesteden, kies dan voor maatwerk.

Welke wens u ook heeft: Team James staat 24/7 voor u klaar!

Wie is team James?

 

De enthousiaste, drijvende kracht achter James Online is Casper Harskamp. Hij beschikken over een ruim netwerk met betrouwbare en servicegerichte specialisten die samen Team James vormen. Via James Online schakelt u Casper of een vertrouwde relatie in, waardoor u zeker bent van persoonlijke en betrouwbare services.

jamesonline-20

Casper Harskamp

Na het VWO rondde Casper (1989) zijn HBO-Hotelmanagement af aan Business School Notenboom. Daarna volgde hij diverse opleidingsgerichte stages, onder meer op de marketingafdeling bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Hiermee heeft Casper een stevige basis gelegd om de wensen van de klant te vertalen naar aansprekende diensten. Casper is gedreven, loyaal en altijd bereid een stapje extra te doen.